Om

20150111_181045

Svalungen, som egentligen inte är någon unge längre, utan en rätt så mogen svala  med fyra ungar i det närmaste kölvattnet, lystrar till namnet Eva och har tillsammans med sin man byggt sig ett bo uppe i Karleby, Finland.

Vacker natur, skön musik och nervkittlande romaner får henne att göra piruetter i luften av lycka. Orättvisor, elakheter, själviskhet får henne att se rött samtidigt som hon fascineras över hur många sidor och ansikten människan kan ha.

Om nätterna  sover hon  med ett lyckligt leende på näbben för i drömmarna blir hennes högsta dröm verklighet:  Hon ser boken som bär hennes namn.

Hennes största fiende på himlen, han som stoppar hennes bokdrömmar och passion, heter Självkritikern. Hans mörka siluett på himlen kastar långa skuggor över skrivandet och gör att hon tidvis har väldigt  svårt att se målet – vart hon vill nå. Hon har en stor samling oavslutade berättelser i sin skrivbordslåda – oavslutade pga att Självkritikern gång på gång ifrågasätter hennes mål.

Varför Bloggskrift 4? Jo för att få hjälp med att hitta sin egen röst, få hjälp med att veta vad hon gör bra, mindre bra – hitta nya infallsvinklar och framförallt hitta fram till en mer hälsosam, en mera lättsam relation med Självkritikern och hans makt över henne.

Vill du få tag på svalungen?  Ja, då mejlar du helt enkelt till : svalungesommar@gmail.com så försöker hon svara så snart hon har fått ordning och en lugn stund inne i boet.

4 reaktioner på ”Om

  1. Hej! Din blogg rekommenderades varmt av dina småkusin när jag bad om tips på min blogg om bra bloggar att följa. Hoppas att du inte misstycker. Trevlig läsning hos dig minsann! 🙂
    Johanna

    • Oj!Tack! Nu blir jag rörd… och nyfiken! Vilken av mina småkusiner är det som har rekommenderar den här bloggen? Ibland brukar jag fundera vem det är som är här inne och hälsar på mig. Det är spännande och samtidigt nästan lite skrämmande. Jag ser ju att människor är inne och läser, men vem de är har jag ingen aning om. Kanske jag borde ordna namnupprop? 😊 Varmt välkommen är du!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s